Evenementen - Informatie

De Groot Evenementen is een van de meest veelzijdige verhuurbedrijven van Nederland op het gebied van licht- en geluidstechniek. Deze veelzijdigheid danken wij aan ons grote assortiment en onze connecties in de evenementenbranche. Ook wordt uitsluitend met vakbekwame, flexibele en zeer gemotiveerde technici gewerkt die zeer resultaatgericht zijn.

Wij werken niet graag met standaard concepten die overal ter wereld te zien zijn: ieder evenement is bijzonder. Wij werken wél graag mee aan het realiseren van het droombeeld dat u van uw evenement hebt. Het prijskaartje? Voor ieder budget is een passend systeem te bedenken. We maken graag een offerte.

Evenementen

In de loop der jaren hebben wij kunnen bewijzen dat we allerlei soorten projecten, van groot tot klein, tot een geslaagd eindresultaat hebben kunnen brengen. Wij hebben onze diensten reeds aan mogen bieden aan onder andere theaters en popfestivals. Ook dancefestivals zoals Mysteryland (60.000 bezoekers) en Extrema Outdoor (50.000 bezoekers) behoren tot de projecten waar wij met trots aan mee hebben gewerkt. Ook artiesten zoals Bertolf, The Opposites, Sabrina Starke, Belle Perez en vele andere (inter-)nationale artiesten hebben van onze diensten gebruik gemaakt.

 

Theater, concerten, festivals...

Door ons diverse personeelsbestand zijn we niet beperkt tot één facet binnen de evenementenbranche. We hebben al geruime tijd mogen bewijzen dat we zowel bij grootschalige festivals en popconcerten tot volle tevredenheid van onze klanten kunnen opereren, maar dat we ook in het theater een hoogwaardig product kunnen afleveren. Deze kwaliteit waarborgen we op diverse manieren. Zo hechten wij grote waarde aan de communicatie met de klant en het gevoel van betrokkenheid. Ook komt de zin 'dat kunnen we niet', ons niet bekend voor. Door een netwerk van ervaren technici zijn we in staat de meest complexe eisen te realiseren, of het nu om licht, geluid of video gaat.

 

Wat wij bieden

Onze veelzijdigheid onderscheidt ons. Hier volgt een opsomming van activiteiten die wij uitvoeren:

             

  • Levering van technische materialen zoals licht en geluid;

  • Levering van technische specialisten en stagehands;

  • Advisering in aanschaf van apparatuur;

  • Installatie van apparatuur in theaters, clubs, congresgebouwen, scholen etc.;

  • Ondersteuning bij de organisatie van een evenement (ook bij de veiligheidsorganisatie, zie 'brandwachten');

  • Organiseren en uitvoeren van het technisch product op evenementen;

  • Technisch realiseren en uitvoeren van theatertournees;

  • ...en al uw wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: Personeels-pool

Steeds vaker merken wij dat organisaties zoals theaters, zalencentra etc. geen vast technisch personeel meer in dienst wil nemen. Dit kan diverse redenen hebben: misschien zijn er weinig activiteiten waardoor vast personeel niets kan verrichten maar wel doorbetaald wordt. Of is het het aanstellen van vast personeel een te grote druk op de begroting? Maar het is ook mogelijk dat plotseling een personeelslid wegvalt door ziekte, vakantie of ontslag. Hier bieden wij een oplossing voor: de zgn. 'personeels-pool'. Dit houdt in dat wij vakkundig personeel leveren op het moment dat u dit nodig hebt. Dit is zowel voor korte als lange termijn bespreekbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Uiteraard kunnen wij in dit systeem ook voorzien in het technisch onderhoud aan uw technische installatie.

Het grote voordeel van dit systeem is dat u één aanspreekpersoon heeft en dus zelf geen freelance personeel hoeft te plannen. Ook hoeft u geen personeel meer op de loonlijst te plaatsen, wat de administratie een stuk verlicht. Mocht u verdere vragen of interesse hebben staan wij u graag te woord in een vrijblijvend gesprek.