De Groot Evenementen

De Groot Evenementen is een van de meest veelzijdige verhuurbedrijven van Nederland. Deze veelzijdigheid danken wij aan ons grote licht en geluid assortiment en onze connecties in de evenementenbranche. Ook wordt uitsluitend met vakbekwaam, flexibel en gemotiveerde technici gewerkt die zeer resultaatgericht zijn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde materialen van hoge kwaliteit. Dit om maximale bedrijfszekerheid te garanderen en om de beste resultaten te behalen. Ook door het prima uitgevoerde onderhoud wordt u er van verzekerd dat alle materialen er verzorgd uit zien.

Evenementen

Evenemententechniek

In de loop der jaren hebben wij kunnen bewijzen dat we vrijwel alle soorten projecten, van groot tot klein, tot een goed einde hebben kunnen brengen. Wij hebben onze diensten reeds aan mogen bieden aan zowel grote als kleine theaters en popfestivals van klein tot groot. Deze projecten geven globaal weer wat door ons gerealiseerd kan worden. Ons motto is dan ook: niets is te gek. Daarom gaan wij dan ook graag de uitdaging aan om van uw evenement een succes te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden! Wellicht uw bedrijfsfeest, schoolfeest of…?

Maar ook dancefestivals zoals Mysteryland (60.000 bezoekers) en Extrema Outdoor (50.000 bezoekers) behoren tot de projecten die wij met trots hebben uitgevoerd. Maar ook artiesten zoals Bertolf, The Opposites, Sabrina Starke en vele anderen hebben van onze diensten gebruik gemaakt.