De Groot Brandwachten

De Groot evenementen, brandwachten en realistisch oefenen is een zeer veelzijdig bedrijf. Wij voeren zowel de technische realisatie van evenementen uit, maar we gebruiken deze kennis ook om als brandwacht toezicht te houden op de (brand)veiligheid van evenementen.

Brandwachten hebben de taak om iedere vorm van mogelijk brandgevaar vroegtijdig te herkennen en deze te minimaliseren. Daarnaast wordt de beschikbaarheid van vluchtdoorgangen gecontroleerd en zo nodig vrij gemaakt. Op evenementen kunnen bijzondere constructies voorkomen wat voor een reguliere brandwacht dikwijls verwarring oplevert. Door onze ervaringen in de evenementenbranche kunnen wij praktische en doeltreffende oplossingen bieden die de veiligheid waarborgen en ook overeenkomen met de werkwijze op evenementen.

Brandwachten

 

Wij kunnen nog meer!

Daarnaast kunnen wij uiteraard ook brandwachten aanbieden in andere branches. Door ons gevarieerde team brandwachten hebben we voor iedere branche voldoende personeel paraat. Al onze brandwachten zijn in actieve dienst bij een gemeentelijk brandweerkorps en worden intensief getraind, dus ook bij een onderbezetting van uw (bedrijfs)brandweerkorps bieden wij een uitkomst!

Niets is ons te gek: wij staan voor u klaar!